RCI Action Group - Nieuws over De Kwestie

In de afgelopen paar jaren heeft Owners Action talrijke verklaringen verzameld van mensen die het RCI-uitwisselingssysteem zonder succes hebben gebruikt.

Een juridisch adviseur heeft ons geïnformeerd dat er zeker gronden zijn voor het eisen van schadevergoeding met betrekking tot de verduistering van weken van cliënten en dit standpunt wordt eveneens gedeeld door onze advocaten.

De RCI Action Group is opgericht ter representatie van vroegere en tegenwoordige gebruikers van het RCI Uitwisselingssysteem, die het slachtoffer zijn geworden van het beleid waarnaar verwezen wordt met de aanduiding "skimming".

Wij beschikken nu over vele duizenden eisers en uw eigen commissie bevindt zich nu in de laatste fase van het oprichtingsproces. Om deel te nemen is het noodzakelijk uw inschrijving in de RCI Action Group met geregistreerde eisers te bevestigen door de bevestigingslink te gebruiken.

Hoe meer mensen er deelnemen aan de Action Group, DES TE STERKER WE STAAN en des te meer schadevergoeding RCI Europe zal moeten uitbetalen, dus haal hier PROFIJT uit voor uzelf en anderen door u ZO SNEL MOGELIJK in te schrijven.

De schadevergoeding wordt geschat op een bedrag dat kan oplopen tot £20,000 per eiser.

Wanneer u contact hebt met andere eigenaren die u tijdens uw vakantie ontmoet hebt, waarom zou u hen dan niet dit goede nieuws doorgeven? Zij zullen u zeker dankbaar zijn en zullen helpen de bedragen te verhogen.

HELP ONS ZODAT WIJ U KUNNEN HELPEN EN ANTWOORD ONS ZO SNEL MOGELIJK.