RCI Action Group - Sagen

Gennem de sidste mange år har RCI Action Group indsamlet utallige beretninger og anmeldelser fra nuværende eller tidligere medlemmer af RCI Europa som uden held har forsøgt at gøre brug af RCI 's bytte system.

Vi har søgt advokatrådgivning  med henblik på at sagsøge RCI for misligholdelse af medlemmers rettigheder i henhold til hvad medlemmer er blevet lovet med hensyn til bytte uger og det viser sig at der er retsligt grundlag.

RCI Action Group er oprettet med det formål at repræsentere nuværende og tidligere brugere af RCI’s bytteordning som har været udsat/ofre for hvad RCI Action Group betegner som værende grov misligholdse af medlemmers rettigheder fra RCI’s side,  kendt som ”skimming”.

Vi har på nuværende tidspunkt omkring 7000 medlemmer og på vegne af 4000 medlemmer er der allerede lagt sag an mod RCI. Der er blevet nedsat en bestyrelse til at varetage medlemmernes interesser. For at komme i betragtning til erstatning er det nødvendigt at registrere sig. Det kan gøres ved og udfylde online formularen som du finder på linket her på siden. Det er gratis at registrere sig.

Beløb udbetalt i erstatning vil blive udregnet i hehold til aftale.